میلیاردرهای آن‌چین: بررسی بزرگترین سبدهای دارایی از ویتالیک بوترین تا ساتوشی ناکاموتو

[ad_1]

بیت کوین و بلاک چین‌ نحوه نگرش ما به پول را متحول کرده است. این فناوری، همچنین شکل کاملاً جدیدی از سرک‌کشیدن به زندگی مالی افراد را ایجاد کرده است. اکنون به‌جای جست‌وجو در پرونده‌های کمیسیون بورس آمریکا یا لیست‌های مجله فوربز، می‌توانید سبد دارایی‌ میلیاردها را به‌شکل آن‌چین یا درون‌شبکه‌ای بررسی کنید.

به گزارش بلاک‌ورکس، اگر چه تعداد میلیاردهای ارز دیجیتال بسیار است، اما اکثر آن‌ها ناشناس هستند و فقط با آدرس کیف پول خود در شبکه بلاک چین شناخته می‌شوند. با این حال، چند غول این صنعت، سبد دارایی‌های خود را بدون روتوش برای همگان آشکار کرده‌اند.

ویتالیک بوترین؛ بنیان‌گذار اتریوم

ویتالیک بوترین در سال ۲۰۲۱ (۱۴۰۰)، زمانی که اتریوم برای اولین بار از ۳٬۰۰۰ دلار عبور کرد، توسط فوربز به‌عنوان جوان‌ترین میلیاردر ارز دیجیتال جهان انتخاب شد. اگرچه داده‌های آن‌چین نمی‌توانند نام «جوان‌ترین میلیاردر ارز دیجیتال» را تأیید کنند، اما به نظر می‌رسد ارقام منتشرشده از موجودی او را تأیید می‌کند.

بر اساس گزارش آرکام اینتلجنس (Arkham Intelligence)  کیف پول ارز دیجیتالی که به بوترین نسبت داده می‌شود، در ماه مه ۲۰۲۱ (اردیبهشت ۱۴۰۰) حدود ۲میلیارد دلار ارزش داشت. دور از انتظار نیست که اتریوم حدود نیمی از این دارایی‌ها را تشکیل بدهد. اما، ارزش دارایی‌های بوترین بسیار بیشتر از این بود، آن هم در بحبوحه اشتیاق افراطی سرمایه‌گذاران به میم کوین‌هایی الهام‌گرفته از دوج کوین.

میلیاردرهای آن‌چین: بررسی بزرگترین سبدهای دارایی از ویتالیک بوترین تا ساتوشی ناکاموتو
سبد دارایی دیجیتال بوترین در اوج ارزش خود (مه ۲۰۲۱).

طرفداران و منتشرکنندگان خوش‌شانس این میم کوین‌ها شاهد پرشدن آدرس‌های اتریوم بوترین با مقادیر زیادی از این توکن‌های غیرقابل تبدیل به پول نقد شدند. این گونه‌ای از بازاریابی چریکی است که هدف آن فریب ناظران آن‌چین است تا باور کنند بوترین به این میم‌ کوین‌های بی‌ارزش علاقه‌مند است.

در نتیجه، در ۱۲ مه ۲۰۲۱ (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰)، سبد ارزهای دیجیتال بوترین بیش از ۲۰.۵میلیارد دلار ارزش داشت که او را در کنار افرادی مانند ری دالیو (Ray Dalio) از بریج واتر و اریک اشمیت (Eric Schmidt) از گوگل قرار می‌داد.

شیبا اینو حدود ۱۷.۸میلیارد دلار معادل با ۸۷درصد از دارایی‌ها بوترین را تشکیل می‌داد، گرچه او مقادیر میم کوین دیگری از جمله آکیتا (AKITA) و هاسکی (HUSKY) نیز داشت. به‌دنبال سقوط اجتناب‌ناپذیر قیمت شیبا، ارزش دارایی‌های بوترین به‌میزان قابل‌توجهی کاهش یافت و او هر آنچه را که باقی مانده بود به صندوق امداد کووید هندوستان اهدا کرد.

در حال حاضر، بوترین حدود ۴۸۴میلیون دلار ارز دیجیتال را در آدرس‌های منتسب به خود نگه می‌دارد که تقریباً تمام آن را اتریوم تشکیل می‌دهد. گزارش آرکام اینتلجنس نشان می‌دهد که بوترین طی این سال‌ها، ۷۴میلیون دلار ارز دیجیتال را به صرافی‌هایی از جمله کراکن و کوین بیس منتقل کرده است.

جد مک‌کالب؛ هم‌بنیان‌گذاران ریپل

تمام میلیاردها دلار ارز دیجیتالِ جد مک‌کالب، تقریباً در طول یک دهه به فروش رسیده است.

تا سال گذشته، ریپل لبز یک جریان ثابت از ریپل را به آدرسِ شناخته‌شده «تاکو استند» (taco stand) مک‌کالب ارسال می‌کرد و او متعاقباً آن توکن‌ها را در بازارهای عمومی می‌فروخت.

ریپل در ابتدا نگران این بود که مک‌کالب چقدر سریع به‌دنبال فروش پاداش بنیان‌گذاریش بود که در مجموع به ۹میلیارد ریپل به ارزش ۵۴میلیون دلار در زمان تسویه‌ (حدود ۴.۲میلیارد دلار در حال حاضر) می‌رسید.

این توافق‌نامه، قوانین سخت‌گیرانه‌ای درمورد میزان ریپل دریافتی مک‌کالب در طول سال داشت که از ۱۰٬۰۰۰ دلار در هفته در سال ۲۰۱۵ آغاز می‌شد و به ۲میلیارد ریپل (۸۴۴میلیون دلار) سالانه پس از سال ۲۰۲۰ می‌رسید.

میلیاردرهای آن‌چین: بررسی بزرگترین سبدهای دارایی از ویتالیک بوترین تا ساتوشی ناکاموتو
فروش ریپل‌های مک‌کالب در سال ۲۰۲۱ به اوج خود رسید.

پس از گرفتن آخرین دریافتی در اواسط سال ۲۰۲۲، اکنون موجودی ریپل آدرسِ تاکو استند مک‌کالب صفر است.

ویل آلرت (Whale Alert) تخمین زده است که مک‌کالب در طول ۸ سال حدود ۵.۷میلیارد ریپل فروخته است که ارزش آن‌ها به ۳.۱میلیارد دلار می‌رسد. این شرکت دریافته است که مک‌کالب ریپل‌های خود را با قیمت متوسط ۰.۵۵ دلار به ازای هر توکن، حدود ۱۹درصد بالاتر از قیمت کنونی این ارز دیجیتال فروخته است.

نشریه فوربز اکنون ارزش دارایی‌های مک‌کالب، یکی از بنیان‌گذاران ریپل و هم‌بنیان‌گذار رقیب ریپل یعنی استلار را ۲.۴میلیارد دلار تخمین زده است.

جاستین سان؛ بنیان‌گذار ترون

ارزش دارایی‌های سان در سپتامبر ۲۰۲۱ (شهریور ۱۴۰۰)، در اوج خود ۶.۳میلیارد دلار بود. 

این رقم، جاستین سان را مانند چیپ ویلسون (Chip Wilson)، بنیان‌گذار لولولمون و آندریاس هالورسن (Andreas Halvorsen) از وایکینگ گلوبال در میان ۵۰۰ میلیاردر ثروتمند جهان قرار می‌داد.

سان به انحطاط شهرت دارد و بررسی سبد دارایی‌های او در اوج ارزش این نگاه را تأیید می‌کند.

هنگامی که ارزش بازار ارزهای دیجیتال به بالاترین سطح خود نزدیک می‌شد، حدود ۹۵درصد از سبد دارایی‌های او برای کسب سود در پروتکل‌های وام‌دهی آوی و کِرو مسدود بودند؛ از جمله ۲.۶۳میلیارد دلار یو‌اس‌دی کوین، ۴۷۸٬۲۵۰ رپد اتریوم به ارزش ۱.۸۶میلیارد دلار و ۱۱٬۰۰۰ بیت کوین به ارزش ۵۴۵میلیون دلار.

میلیاردرهای آن‌چین: بررسی بزرگترین سبدهای دارایی از ویتالیک بوترین تا ساتوشی ناکاموتو
سبد دارایی دیجیتال سان در آوریل ۲۰۲۳.

امروز، آدرس کیف پولی که به سان نسبت داده می‌شود ۸۵۸میلیون دلار ارزش دارد. بخش عمده این دارایی‌ها را ۳۰۳٬۶۶۰ لیدو استیکد اتریوم (STETH – اتریوم سهام‌گذاری‌شده در پلتفرم لیدو) به ارزش ۵۸۰میلیون دلار و ۱۶۰میلیون دلار یو‌اس‌دی‌دی، استیبل کوین وابسته به ترون تشکیل می‌دهد. او همچنین دارای ۲۳٬۷۲۴ اتریوم به ارزش ۴۶.۷۶میلیون دلار و ۶٬۸۰۲ مِیکِر به ارزش حدود ۴.۹۷میلیون دلار است.

سان یک معامله‌گر فعال است. داده‌ها نشان می‌دهد که او طی سال‌های گذشته، ۲۲.۶میلیارد دلار ارز دیجیتال را به صرافی‌های مختلف ارسال کرده است که بیش از نیمی از آن‌ها به بایننس اختصاص دارد.

ساتوشی ناکاموتو، دیگر میلیاردهای ناشناس

تخمین می‌زنند که ساتوشی ناکاموتو، خالق ناشناس و اسرارآمیز بیت‌کوین در سال‌های اولیه عرضه این ارز دیجیتال، بین ۶۰۰٬۰۰۰ (حدود ۶.۷۵میلیارد دلار) تا ۱.۱میلیون بیت‌کوین (حدود ۳۰.۷میلیارد دلار) استخراج کرده است. سپس همه این بیت کوین‌ها را در صدها آدرس پخش کرده است تا ردیابی مستقیم آن وجوه تا حدودی دشوار شود.

اگر این تخمین درست باشد، ناکاموتو در میان ۵۰میلیاردر برتر جهان جایی پایین‌تر از آلن ورتیمر (Alain Wertheimer)، رئیس شنل (Chanel) جای می‌گیرد.

آدرس معروف «وان‌فیکس» (1Feex) یکی دیگر از میلیاردرهای برجسته آن‌چین است. این آدرس از مارس ۲۰۱۱ (اسفند ۱۳۹۸)، زمانی که توسط بازار سیاه آنلاین «سیلک رود» راس اولبریخت (Ross Ulbricht) کنترل می‌شد، نزدیک به ۸۰٬۰۰۰ بیت کوین به ارزش ۲.۲۵میلیارد دلار را در خود جای داده است.

اعتقاد بر این است که شخص مرتبط با هک سیلک رود به آدرس وان‌فیکس دسترسی دارد، اگرچه که ادعای مالکیت این بیت کوین‌ها می‌تواند بار دیگر پای پلیس را به این پرونده باز کند.

با این حال، این موضوع مانع از آن نشد که کریگ رایت، خالق خودخوانده بیت کوین، در یکی از دادگاه‌های خود در سال گذشته، این ادعا (ناموفق) را مطرح کند که مالک این وجوه است.

تعداد دیگری آدرس بیت کوین که با صرافی‌های ارز دیجیتال و دیگر سازمان‌ها مرتبط نیست و ارزش موجودی آن‌ها به حداقل یک میلیارد دلار می‌رسد، کمتر از یک دو جین است. با توجه داده‌های اتراسکن نیز عجیب است که در حال حاضر هیچ آدرس اتریوم غیرمنتسب به سازمانی حاوی یک میلیارد اتر یا بیشتر از این مقدار نیست.

میلیاردرهای آن‌چین: بررسی بزرگترین سبدهای دارایی از ویتالیک بوترین تا ساتوشی ناکاموتو
جدول توزیع بیت کوین‌های درگردش بر اساس موجودی کیف پول.

مدیرعامل کوین بیس و دیگر میلیاردرهای آف‌چین

میلیاردرهای ارز دیجیتال که بخش عمده‌ای از ثروت خود را به‌شکل آف‌چین (بیرون از شبکه و غیر از ارز دیجیتال) ذخیره می‌کنند نیز شایسته توجه هستند.

داده‌های آرکام اینتلجنس نشان می‌دهد که برایان آرمسترانگ، یکی از بنیان‌گذاران و مدیرعامل کوین بیس، در حال حاضر حدود ۵۹۰٬۰۰۰ دلار در آدرس‌های شناخته‌شده خود نگهداری می‌کند که تقریباً تمام آن را اتریوم تشکیل می‌دهد.

ارزش سبد دارایی آرمسترانگ در اوج خود در اوایل فوریه (بهمن) ۱.۲۳میلیون دلار بود که عملاً تمام آن از توکن dydx، توکن بومی یک صرافی غیرمتمرکز به همین نام، تشکیل شده بود. فوربز ارزش خالص دارایی‌های آرمسترانگ را ۲.۵میلیارد دلار اعلام کرده است.

مارک کوبان، مالک تیم بسکتبال دالاس ماوریکس و حامی فعال ارزهای دیجیتال، حدود ۴میلیون دلار ارز دیجیتال دارد که یو‌اس‌دی کوین بیش از نیمی از آن را تشکیل می‌دهد و لیدو استیکد اتریوم و رپد اتریوم نیز بخشی از آن هستند.

ارزش سبد دارایی‌ها دیجیتال کوبان در اوت (مرداد) گذشته به ۷.۱۶میلیون دلار رسید که ۸۶درصد آن را یو‌اس‌دی کوین‌هایی تشکیل می‌داد که در پروتکل آوی قفل شده بود.

اتریوم، ایپ کوین، اتریوم نیم سرویس و رَریبل توکن‌هایی هستند که بقیه دارایی‌های او را تشکیل می‌دهند. فوربز ارزش خالص دارایی‌های کوبان را ۵.۱میلیارد دلار برآورد می‌کند.

مطمئناً میلیاردهای دیگری هم مثل چانگ‌پنگ ژائو، مدیرعامل بایننس، در این حوزه وجود دارند که اطلاعات دقیق و تأییدشده‌ای از آدرس‌های وابسته به آنها وجو ندارد و ممکن است برخی از نام‌های شناخته‌شده فعال در این فضا، دارایی‌های ناشناخته‌ای داشته باشند که کسی از آنها خبر ندارد.

The post میلیاردرهای آن‌چین: بررسی بزرگترین سبدهای دارایی از ویتالیک بوترین تا ساتوشی ناکاموتو appeared first on ارزدیجیتال.

[ad_2]

منبع: arzdigital.com

پیام بگذارید