شیبا و دوج کوین زیر ذرهبین کاربران با ادای احترام به بیتکوین؛ پرتره نوبیتکس از رفتار کاربران رمزارزی در ایران
[ad_1]
«۱۸۹۷ سال» این عدد مجموع زمان سپری شده کاربران در سایت نوبیتکس، در طول سال ۲۰۲۲ میلادی است. علاقهمندان دنیای رمزارزها برای تعقیب این بازار سیر و سلوک خاصی دارند که از واکاوی آنها نکات شیرین دیگری هم دستگیرمان میشود. به طور مثال اینکه کاربران، نوسانات قیمتی کدام رمزارز را بیشتر رصد میکنند؟ در چه ساعاتی از شبانهروز بیشتر برای خرید و فروش اقدام میکنند؟ چه روزی از هفته نوبت ریسک کردنشان فرا میرسد؟ اصلا با چه مدل گوشیای وارد دنیای رمزارزها میشوند؟ گوش به زنگ دریافت تغییرات قیمتی چه رمزارزی هستند؟ پاسخ همه این سوالات در گزارش سال ۲۰۲۲ نوبیتکس آمده. این صرافی رمزارز با ۴.۳ میلیون کاربر، پرتره نسبتا دقیقی از بازار رمزارزی ایران به تصویر کشیده که حاوی نکات خواندنی زیادی است و بخشی از آن را درباره رفتارشناسی کاربران بازار رمزارز ایران مرور میکنیم.
۱۸۹۷ سال در یک سال
کاربران نوبیتکس در سال ۲۰۲۲ در مجموع ۱۲۴ میلیون مرتبه به سایت این صرافی مراجعه کردند. آماری که نشان دهنده مرجعیت و فراگیر بودن سایت نوبیتکس در بین فعالان بازار رمزارز در ایران است. آمارهای ارائه شده از سوی نوبیتکس نشان میدهد هرکدام از این مراجعهها به سایت نوبیتکس به طور میانگین ۸ دقیقه طول کشیده و در مجموع باعث شده کاربران نوبیتکس در سال ۲۰۲۲ مجموعا معادل ۱۸۹۷ سال زمان خود را در سایت نوبیتکس سپری کنند. این نکته نشان میدهد نوبیتکس علاوه بر ارائه قابلیتهایی برای خرید و فروش رمزارز، ابزارهای مناسبی برای تحلیل و رصد این بازار هم در اختیار کاربران قرار میدهد که برای وقت گذرانی بیشتر کاربران در این سایت قانعکننده به نظر میرسد.
پرچم بیتکوین بالاست
بیتکوین همچنان پرچمدار بازار رمزارزهاست. بررسی آمارهای ارائه شده توسط نوبیتکس نشان میدهد هر زمان نوسانات این رمزارز محبوب شدت میگیرد آمار بازدید روزانه سایت نوبیتکس هم بیشتر میشود. حتی حالا که دوجکوین بیشترین سهم از دارایی موجود در کیف پول کاربران را تشکیل داده، صفحه مربوط به بیتکوین، بیشترین بازدید را در بین صفحات بازار نوبیتکس دارد. به طور دقیقتر ۱۳.۵۳ درصد از میزان بازدید بازارهای مختلف نوبیتکس متعلق به بیتکوین است. رمزارزهای شیبا، دوجکوین، تتر، اتریوم و کاردانو هم به ترتیب در رتبههای بعدی قرار دارند. این نشان میدهد بسیاری از کاربران معتقدند صعود و سقوط سایر رمزارزها تا حد زیادی زیر سر حرکات مارپیچ نمودار بیتکوین است.
شیبا، دوج کوین، فانتوم و دیگران
یکی از قابلیتهای نوبیتکس که در سال اخیر میلادی به شدت مورد توجه کاربران قرار داشته، سفارش حد ضرر است. به طوری که در این سال قابلیت سفارش حد ضرر نوبیتکس ۱۲۰ هزار مرتبه فعال شده و مانع ضرر و زیان هنگفت کاربران شده است. بیشترین سهم فعال شدن حد ضرر در روزهای پرنوسان دنیای رمزارز مربوط به میم کوین شیبا با ۱۵.۳ درصد است. دوج کوین هم با ۱۳.۸ درصد در رتبه بعدی قرار دارد و بیتکوین، فانتوم و اتریوم پشت سر آنها قرار گرفتند.
ماجرای نیمروز
کاربران نوبیتکس ظاهرا خیلی میانهای با ناهار طولانی و قیلوله نیمروزی ندارند چون هر روز حوالی ظهر شلوغترین ساعت برای سایت نوبیتکس است. آمار میگوید از ساعت ۱۱ تا ۱۵ بازدید سایت نوبیتکس به نقطه اوج خود میرسد. در ساعات پایانی شب هم اوضاع نسبتا شبیه ظهر است اما از ساعات نیمه شب تا صبح بازارهای نوبیتکس ساعات خلوتی را تجربه میکنند. ترافیک سایت نوبیتکس نشان میدهد کاربران در روزهای شنبه و سهشنبه تمایل بیشتری برای رصد کردن و خرید و فروش در بازار رمزارز دارند. اوضاع در چهارشنبهها و دوشنبهها هم بد نیست اما پنجشنبهها کاربران خیلی رغبتی به دنیای رازآلود رمزارزها نشان نمیدهند. روزهای جمعه هم با اختلاف معناداری خلوتترین روز برای سایت نوبیتکس است.
سلطنت اندرویدیها
انتخاب اول بیش از نیمی از کاربران نوبیتکس برای حضور در بازار رمزارز، اپلیکیشن اندرویدی موبایل است. سهم ۵۱.۵۶ درصدی سفارشهای ثبت شده در اپلیکیشن اندروید نشان میدهد تعداد گوشیهای اندرویدی به مراتب بیشتر از گوشیهای iOS است و البته تعداد زیادی از کاربران iOS از نسخه وب نوبیتکس استفاده میکنند. ۲۷.۸۳ درصد سفارشات در وب سایت ثبت شده و سهم رابط API هم ۲۰.۴۴ درصد است. در مورد ضریب نفوذ بالای گوشیهای اندرویدی این نکته را هم اضافه کنیم که سهم آنها در بازدید از سایت نوبیتکس در مقایسه با سال ۲۰۲۱ میلادی تقریبا دو برابر شده است. سیستم عامل کاربران سایت نوبیتکس از سه نوع اندروید، iOS و ویندوز است که به ترتیب معادل ۵۹.۵ درصد، ۲۱.۱ درصد و ۱۸.۱ درصد گزارش شده است.
در اپلیکیشن نوبیتکس این قابلیت فراهم شده که کاربران بتوانند رمزارزهای مورد علاقه خود را در صفحه اول داشبورد کاربریشان لیست کنند و نوسانات آن را زیر نظر بگیرند. کاربران در این بخش علاقه داشتند شیبا، دوجکوین و ترون را زیر ذرهبین ببرند. همچنین برای رمزارزهایی مثل شیبا، دوج کوین، بیت کوین، تتر، اتریوم هم بیشتر از بقیه هشدار قیمتی ثبت کردند. این ویژگی کاربران را از عبور رمزارز مورد نظر از محدوده قیمتی مورد نظرشان مطلع میکند. نکته بعدی اینکه کاربران نوبیتکس با توجه به وجود قابلیت ایجاد کیف پول مخصوص برای واریز یا برداشت ریالی، بیشترین تعداد کیف پول را روی شبکه ترون و بعد از آن شبکههای بایننس چین و اتریوم ایجاد کردند.
گزارش کامل نوبیتکس از سال ۲۰۲۲ را از این آدرس میتوانید دریافت کنید.
The post شیبا و دوج کوین زیر ذرهبین کاربران با ادای احترام به بیتکوین؛ پرتره نوبیتکس از رفتار کاربران رمزارزی در ایران appeared first on ارزدیجیتال.
[ad_2]
منبع: arzdigital.com