تولید گوشت عشایر به ۲۵۰ هزار تن میرسد
[ad_1]
فضل خرم مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای عشایر در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: تولید قراردادی در ابتدا با دام عشایر آغاز شد و سپس روستاییان را در بر می گیرد که این امر امنیت روانی برای تولیدکننده ایجاد می کند چراکه نگرانی برای بازار فروش ندارد.
به گفته او، با تولید قراردادی دام دیگر نیازی به واردات گوشت قرمز برای تامین نیاز کشور نداریم، از این رو دولت به جای بحث واردات برای تنظیم بازار باید این موضوع را دنبال کند که بحث افزایش اشتغال را در بر دارد.
خرم ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که با اجرای طرح قراردادی دام، ۲۰ هزار تن به میزان تولید گوشت اضافه شود.
مدیرعامل اتحادیه تعاونی دامداران متحرک عشایر تولید کنونی گوشت عشایر را ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد و گفت: طی یک برنامه ۵ ساله با اجرای تولید قراردادی دام، تولید گوشت عشایر به ۲۵۰ هزار تن می رسد که براین اساس ۲۵ درصد گوشت قرمز مورد نیاز کشور تامین می شود.
[ad_2]
منبع: www.yjc.ir