اتریوم شبکه آزمایشی به‌روزرسانی شانگهای را راه‌اندازی کرد؛ منتظر چه تغییراتی باشیم؟

[ad_1]

تیم توسعه اتریوم، شاندونگ (Shandong)‌، شبکه آزمایشی به‌روزرسانی شانگهای را راه‌اندازی کرد. اکنون، توسعه‌دهندگان می‌توانند مرحله پیاده‌سازی «پیشنهادات بهبود اتریوم» را آغاز کنند. انتظار می‌رود پس از انجام به‌روزرسانی بااهمیت شانگهای تا سپتامبر ۲۰۲۳ (شهریور ۱۴۰۲)، شاهد برخی تحولات مهم مانند کاهش هزینه‌ گس (کارمزد) و امکان برداشت اتریوم‌های سهام‌گذاری‌شده در شبکه باشیم.

به گزارش کوین تلگراف، شانگهای (Shanghai)، اولین به‌روزرسانی بزرگ پس از تغییر مکانسیم اجماع اتریوم به اثبات سهام در ماه سپتامبر (شهریور) خواهد بود.

به‌روزرسانی شانگهای، تغییری اساسی در ماشین مجازی اتریوم (EVM) ایجاد می‌کند؛ فناوری‌ای که زیرساخت قراردادهای هوشمند این شبکه است. جامعه مدت‌ها در انتظار اجرای پیشنهاد بهبود اتریوم EIP-3540 یا ای‌وی‌ام آبجکت فرمت (EVM object format) بوده است، زیرا این به‌روزرسانی کدگذاری را از داده‌ها جدا می‌کند و می‌تواند برای اعتبارسنج‌های درون‌زنجیره‌ای سودمند باشد.

گیلن مور (Galen Moore)، مدیر محتوا در اکسلار (Axelar)، درباره این طرح بهبود اتریوم گفته است:

از دید من، EIP-3540 مهم‌ترین طرح به‌‌روزرسانی پیشنهادشده برای شانگهای است. این طرح گامی روبه‌جلو به سوی تعامل‌پذیری در اکوسیستم اتریوم است. در حال حاضر، شبکه‌های لایه ۲ اتریوم از کدنویسی طاقت‌فرسایی در فرایند اعتبارسنجی استفاده می‌کنند. EIP-3540 با جداسازی کدها از داده‌ها، این فرایند را کارآمدتر می‌کند. اجرای این طرح به‌ویژه خبر خوبی برای اکوسیستم روبه‌رشد ابرشبکه‌ها یا شبکه‌های مربوط به برنامه‌های غیرمتمرکز ساخته‌شده روی پالیگان است.

EIP-۴۸۹۵ یکی دیگر از پیشنهادهای موردانتظار است که که امکان برداشت اتریوم‌های سهام‌گذاری‌شده و پاداش‌های کسب‌شده از طریق بیکن چین (Beacon Chain – شبکه مبتنی بر اثبات سهام اتریوم پیش از مِرج) را فراهم می‌کند. در حال حاضر، به منظور تضمین پایداری شبکه، اعتبارسنج‌ها نمی‌توانند اتریوم‌های سهام‌گذاری‌شده خود را برداشت کنند.

تغییر در پروتکل‌های لایه ۲، کاهش هزینه گس از طریق یکسان‌سازی اندازه بلاک‌ها و افزایش کارایی کال‌دیتا (Calldata) در شبکه از جمله پیشنهادات در دست بررسی هستند که احتمالاً در به‌روزرسانی شانگهای معرفی خواهند شد.

مور می‌گوید:

هنگامی که بلاک چین‌های تخصصی بتوانند روی [پروتکل‌های] لایه ۲ مانند پالیگان ساخته شوند و هزینه برقراری ارتباط (تبادل اطلاعات) با شبکه اصلی اتریوم را کاهش دهند، هزینه گس نیز برای کاربران در همه‌جای اکوسیستم کاهش خواهد یافت؛ زیرا تقاضا با کارآمدتر‌کردن مقیاس‌پذیری افقی [شبکه] افزایش خواهد یافت.

مِرج، اولین گام از فرایند پنج‌مرحله‌ای بود که توسط تعدادی از توسعه‌دهندگان اتریوم، مشارکت‌کنندگان اکوسیستم و مفسران تکامل یافته است. کاهش شدید مصرف انرژی، تغییر کلیدی مورد انتظار در به‌روزرسانی مرج بود که مصرف انرژی اتریوم را تا ۹۹درصد کاهش داد.

سِرج (Surge) مرحله بعدی این فرایند است؛ گامی مهم که توان مقایس‌پذیری بلاک چین برای ذخیره‌سازی و دسترسی به داده‌ها را افزایش خواهد داد. به‌‌دنبال آن نیز به‌روزرسانی‌های وِرج (Verge)، پِرج (Purge) و اِسپُلِرج (Splurge) قرار دارند؛ سه گام آخر در مسیر کنونی توسعه اتریوم که قرار است طی چند سال آینده انجام شوند.

The post اتریوم شبکه آزمایشی به‌روزرسانی شانگهای را راه‌اندازی کرد؛ منتظر چه تغییراتی باشیم؟ appeared first on ارزدیجیتال.

[ad_2]

منبع: arzdigital.com

پیام بگذارید